Image

Komende activiteiten

Hieronder zie je wat er in de komende maanden extra naast de reguliere speldagen wordt georganiseerd.

24 maart 2024: Wereldkaart Catan

We gaan een mega-grote kaart van Catan neerleggen, we hebben materiaal om met 12 kleuren / spelers tegelijk aan tafel te zitten! Bekijk de foto's van vorige keer en/of lees de (aangepaste) regels alvast door.

Voor deze activiteit is het fijn om alvast aan te geven via WhattsApp of Email of je meedoet, zodat we weten op hoeveel spelers we kunnen rekenen. De zaal gaat open om 13.00 uur, regels nog even gezamenlijk doornemen en beginnen om 13.30.
Het duurt niet veel langer als een spel met 6 personen, maar houd rekening met een goed gevulde drukke middag!

Kom je 'gewoon' naar de speldag, die ook zoals gebruikelijk doorgaat, met allemaal andere spellen? Dan is aanmelden niet nodig en ben je van harte welkom!

21 april 2024: Vlaamse friet!

Op deze speldag komen verschillende uitgevers uit België langs om helemaal hier in Alphen aan den Rijn jullie kennis te laten maken met hun spellen!

Voor deze gelegenheid eten we geen Chinees maar Vlaamse friet met mayonaise!

23 juni 2024: Carcassonne XXL

Op deze speldag (die ook zoals gebruikelijk doorgaat) geven we jullie tevens de mogelijkheid mee te doen aan een mega grote Carcassonne XXL.

Wil je meedoen met deze Slag om Carcassonne, kijk hier voor een indruk van het is.
Het is handig om je van te voren aan te melden via WhattsApp of Email, dan weten wij op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Ook andere varianten van / of Carcassonne met verschillende uitbreidingen kunnen gespeeld worden, alles is mogelijk op deze speldag, wil je 'gewoon' komen en ter plaatse kijken waar je aanschuift (ook bij andere niet-CCS spellen bijvoorbeeld) is aanmelden voor deze speldag niet nodig, we zien je graag verschijnen!

28 juli 2024: Zomerspeldag

Ja, ook als de mussen van het dak vallen kun je bij ons in de zomer terecht voor een speldag!

We hebben altijd een aangename temperatuur in de zaal, en er is gratis koud water verkrijgbaar bij de bar! Dus geen reden om niet te komen, wat voor weer het ook is.

22 september 2024: We zijn 10 jaar!

We bestaan deze maand 10 jaar! Al iets eerder zijn we begonnen met pogingen om een spellenclub te beginnen (lees onze geschiedenis op deze website), maar met onderbreking van de corona jaren weer een beetje plussen en minnen, dachten wij hoedanook: Tijd voor een feestje!

De naam Spellen aan den Rijn bestaat alweer 10 jaar!

Vier jij deze heugelijke dag met ons mee?

27 oktober 2024: Nagenieten van Spiel

We zijn naar Spiel geweest in Essen. De grootste bordspellenbeurs van de wereld!
Neem je nieuwste aanwinsten mee en leg ze op tafel, we kunnen niet wachten om al die leuke nieuwe spellen uit te proberen!

24 november 2024: Bring and Buy en Speldag

Puilen de spelkasten uit? Past het niet meer? Neem je spellen mee en probeer ze te verkopen!

En voor de kopers onder ons: Sla je slag! Zo net voor Sinterklaas en Kerst de mooiste aanbiedingen, soms zelfs spellen die nog nieuw in de folie zitten! Of misschien alvast voor de verjaardagen komend jaar?

Op basis van het principe 'kleedjesmarkt', huur een tafel en verkoop je spellen zelf. Meer informatie en regels lees je (als de website is bijgewerkt) hier.

15 december 2024: Sinterkerst

Heb je nog een gaatje over in de agenda voor deze speldag? Nog aan het bijkomen van de Sinterklaasdrukte? Of ben je al bezig met de Kerst voorbereidingen?

Voor iedereen die WEL zin en tijd heeft, kom naar deze Sinterkerst speldag!

En weet je wat? Ivm met het Kerst-gevoel hebben we de volgende actie bedacht: Neem een vriend of familielid mee! Deze hoeft geen entree te betalen, mits deze persoon voor het eerst bij ons geintroduceerd wordt. (Deze actie geldt dus alleen voor NIEUWE bezoekers!) 
Aanmelden gewenst als we vrijwilligers vrij moeten maken om spellen aan tafel te komen uitleggen. We doen het graag, maar zullen daar van te voren alvast rekening mee moeten houden.

Van harte welkom iedereen en verspreid de kerst-gedachte!

Aanmelden, reserveren, afrekenen.

Om te voorkomen dat je tijdens het spelen van een spel in je portemonnee moet zoeken naar een 2 euromunt kun je hier al betalen... ook voor je maaltijd.
Het zijn moderne tijden!

Please enter the name!
Please provide a valid e-mail!
Please provide an username!
Retype the e-mail!

De volgende velden zijn niet verplicht maar wel handig voor onze administratie:

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Reserveren (eventueel)

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Andere websites

De content van deze website en van de websites
3D-Prints voor bordspellen
De Slag om Carcassonne
Bring & Buy
wordt verzorgd door de redactie van Bordspelwereld.

Over deze website

Spellen aan den Rijn is een bordspeelclub in Alphen aan den Rijn. Anders dan bij andere clubs heeft Spellen aan den Rijn geen leden die op vaste tijdstippen bij elkaar komen om met elkaar te spelen maar organiseert het bestuur vrij toegangkelijke speldagen in het Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Clicky
Web Analytics