Wat een geweldige dag was het!

6c75a6e0 9c37 481a 87cc 1ed9c2db1ae1

Verslag Bring and Buy mei 2023

Ongeveer 100 gelukkige mensen over de vloer, iedereen even goedgehumeurd, vrolijk en gezelllig. Zowel mensen die voor het eerst binnen waren als mensen die we al 10 jaar kennen hebben we met elkaar zien praten, spellen spelen, enz.
Er was ruimte voor een spelletje en voor verkoop, veel mensen hebben hun slag geslagen en liepen met volle tassen tevreden de deur uit.

 

b459cfe1 7345 4c4e bc3b 5c5e40bb9f9cDe verkopers hebben goede zaken gedaan. Er werd werkelijk van alles verkocht, van een eenvoudige Monopoly tot een Kickstarter nog nieuw in folie! Het aanbod was zo breed dat er voor iedereen wel wat te vinden was. Als je een spel nog niet kende waren de verkopers zeer vriendelijk in het uitleggen hoe het werkte, de doos ging open en je mocht rustig kijken wat er allemaal in zat. Kon je soms ook zien dat het wel een tweedehands spel leek, maar in de doos bleek alles nog nieuw in folie! Koopje dus, voor minder dan de helft van de nieuwprijs.

We vonden het erg bijzonder dat mensen onze club nog niet kenden en voor het eerst kwamen kijken. In coronatijd waren we ook tijdelijk gestopt geweest natuurlijk, maar daarvoor hadden we toch ook echt al eens in kranten gestaan als het AD Groene Hart.

Verder is uiteraard Social Media een belangrijke manier om mensen te bereiken dus we doen ons uiterste best om op Facebook en andere kanalen een account te onderhouden (vrijwilligers voor gezocht!)

a9ebefd1 5c49 424f b920 d2797ced0d83Nog even over de dag zelf: ook het aangeboden Chinees buffet om 18.00 uur viel goed in de smaak. Er is rekening gehouden met mensen die graag vegetarisch willen eten, of geen varkensvlees of geen kip. Er was keuze genoeg. Altijd handig als mensen het van te voren aangeven dan kan alles goed geregeld worden.

Na het avondeten werd er niet zoveel meer verkocht, maar nog altijd waren alle speltafels druk bezet. We hebben nog veel leuke spellen gespeeld zien worden door jong en oud door elkaar. We hebben zo ontzettend veel leuke reacties gekregen meteen op de dag zelf, zoals deze quote van een bezoeker:

quote

Het is laat geworden, de laatste spelers waren niet weg te krijgen, pas na 22.00 uur is de deur eindelijk op slot gegaan.

Omdat er zoveel positieve reacties waren en mensen voordat ze naar huis gingen vroegen "Wanneer is de volgende beurs?" hebben we meteen maandag het wijkcentrum gebeld.
Als het doorgaat is de volgende tweedehands verkoopbeurs op zondag 26 november 2023.
Mooi net voor de Sinterklaas en Kerst-inkopen! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en updates.

Geschreven door: Brigitte den Hartog, 11 mei 2023

Foto's: Trees Raps

Andere websites

De content van deze website en van de websites
3D-Prints voor bordspellen
De Slag om Carcassonne
Bring & Buy
wordt verzorgd door de redactie van Bordspelwereld.

Over deze website

Spellen aan den Rijn is een bordspeelclub in Alphen aan den Rijn. Anders dan bij andere clubs heeft Spellen aan den Rijn geen leden die op vaste tijdstippen bij elkaar komen om met elkaar te spelen maar organiseert het bestuur vrij toegangkelijke speldagen in het Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Clicky
Web Analytics