Voorbereidingen Spiel

IMG 2579De voorbereidingen voor Spiel zijn begonnen, eindelijk na 4 jaar gaan we weer een lang weekend naar Essen. Door de Corona perikelen was 2020 geannuleerd, 2021 online en 2022 onder bepaalde voorwaarden te bezoeken (als ik het goed heb onthouden). Nu in 2023 gaan we er weer volledig voor!

Op de website van Spiel is de voorverkoop al begonnen en zijn dagkaarten of "dauerkarten" voor het hele weekend beschikbaar. Naar mijn idee is 1 dag echt veel te weinig. Je moet minimaal 2 dagen gaan rondlopen, zo groot is het, er is zoveel te zien, te spelen en te kopen.

Ik heb voor de website www.bordspelwereld.nl een reeks bloggen gemaakt met "Tips&Tricks" voor de bezoekers, en daar zulllen nog wat blogs bijkomen in de komende weken als er weer meer nieuws te melden is. 

IMG 2581Van te voren goed kijken welke nieuwe spellen allemaal op de markt gaan komen en alvast een selectie maken wat je "need" of "want" en dus zeker even wil gaan bekijken die dagen is een absolute "must". Mijn persoonlijke voorkeur is www.tabletoptogether.com/tool waarin ik mijn lijstje eenvoudig kan bijhouden en kan aangeven hoe graag ik een spel wil hebben. Ook de uitgever en waar deze op de beurs te vinden gaat zijn zullen hier vermeld gaan worden. De lijsten kun je vervolgens uitprinten en meenemen.

Het wachten is vooral nu op de overzichtskaarten van de hallen waarom staat aangegeven precies waar je op de beurs een bepaalde uitgever kan vinden zodat je je niet een slag in de rondte hoeft te gaan lopen zoeken.

Voor meer nieuws over Spiel verwijs ik u graag naar https://bordspelwereld.nl/nieuws/spiel-23, alwaar ik u verder op de hoogte ga houden van alle ontwikkelingen omtrent Spiel 2023, here we come!

Andere websites

De content van deze website en van de websites
3D-Prints voor bordspellen
De Slag om Carcassonne
Bring & Buy
wordt verzorgd door de redactie van Bordspelwereld.

Over deze website

Spellen aan den Rijn is een bordspeelclub in Alphen aan den Rijn. Anders dan bij andere clubs heeft Spellen aan den Rijn geen leden die op vaste tijdstippen bij elkaar komen om met elkaar te spelen maar organiseert het bestuur vrij toegangkelijke speldagen in het Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Clicky
Web Analytics