Image
Image

Over onze speldagen

We hebben een open en toegankelijk karakter, iedereen mag meedoen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kan ook zomaar komen binnenlopen als we een speldag hebben.

Je vind onze speldagen in de agenda op deze website. Vaak organiseren we naast de speldag ook iets met een thema, maar daar hoef je niet aan mee te doen, gewoon een ander (meegebracht) spel spelen is altijd mogelijk.

Bij ons vind je mensen die spellen spelen met uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Er zijn altijd nieuwe mensen die een relatief eenvoudig spel spelen en mensen die al jaren over de vloer komen en graag een lang spel voor gevorderden en experts spelen.

Daar bedoelen we helemaal niets mee, we willen hiermee zeggen dat iedereen welkom is en alle spellen zijn van waarde, de doelstelling is iedereen een prettige speldag aanbieden waar je gelijkgestemde mensen kan treffen die ook graag een bord of kaartspelletje op tafel leggen.

Als je gewoon een lekker ontspannen dobbelspelletje wil doen is dat voor ons net zo goed, als iemand die liever urenlang een ingewikkeld spel doet en moet opletten en berekenen of hij wel aan genoeg punten komt om te winnen.

Slechts 1 regel staat bij ons voorop: We laten iedereen in zijn waarde en het doel is dat iedere bezoeker met een glimlach vertrekt en de volgende keer weer terugkomt. O jee, dat zijn 2 regels, of 3 zelfs. : - )

Nieuw?

Kom je voor het eerst vergeet dan niet even onze FAQ's te lezen, daar worden de meeste vragen wel beantwoord. 

 

 

Andere websites

De content van deze website en van de websites
3D-Prints voor bordspellen
De Slag om Carcassonne
Bring & Buy
wordt verzorgd door de redactie van Bordspelwereld.

Over deze website

Spellen aan den Rijn is een bordspeelclub in Alphen aan den Rijn. Anders dan bij andere clubs heeft Spellen aan den Rijn geen leden die op vaste tijdstippen bij elkaar komen om met elkaar te spelen maar organiseert het bestuur vrij toegangkelijke speldagen in het Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Clicky
Web Analytics